Informatie over onze dienstverlening
Op grond van de Wet financiŽle dienst-verlening zijn wij verplicht u voorafgaand aan de totstandkoming van een financiŽle overeenkomst onderstaande informatie te verstrekken.

Registratie bij de Autoriteit FinanciŽle Markten
Ons kantoor is geregistreerd bij de Autoriteit FinanciŽle Markten onder nummer 12005154

.Adviesvrij
Ons kantoor is adviesvrij. Dat wil zeggen dat wij geen enkele contractuele verplichting hebben om u te adviseren om te kiezen voor de financiŽle producten van bepaalde verzekeringsmaatschappijen, banken en/of hypotheekverstrekkers.

Aard van dienstverlening
Met de vergunning die wij hebben aangevraagd mogen wij adviseren en bemiddelen in:


Heeft u een klacht?
Uiteraard doen wij ons best u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Bent u echter niet tevreden , dan vragen wij u dit ons dit te laten weten. Wij doen dan ons best om u weer tevreden te stellen.  Vindt u dat wij niet naar uw genoegen op uw klacht hebben gereageerd, dan kunt u contact opnemen met de volgende onafhankelijke klachteninstantie:

Klachteninstituut Verzekeringen
Postbus 93560, 2509 AN Den Haag

Geen zeggenschap
Wij zijn een volledig zelfstandige onderneming. Geen enkele bank, verzekeraar of andere aanbieder van financiŽle producten heeft stemrechten of een aandeel in ons kapitaal.

Selectie van aanbieders
Periodiek maken wij een selectie van de financiŽle producten die banken en verzekeringsmaatschappijen voeren. Hierbij werken wij met nagenoeg alle maatschappijen. Wij zijn dus volledig vrij in onze advisering.

Wijze waarop wij beloond worden
De kosten van onze werkzaamheden worden gefinancierd door de bank of verzekeraar waar wij uw verzekering of hypotheek onderbrengen. Indien wij u rechtstreeks kosten in rekening brengen voor onze dienstverlening, informeren wij u hierover vooraf. Zo komt u nooit voor onverwachte kosten te staan.

 

 

 

 

 

 

 

 

dienstenwijzer

 

 

 

 

Toevoegen aan uw favorieten |